Kong, het leukste speeltje voor honden

Al jarenlang hebben we een hele lieve hond in huis. Toen de kinderen nog klein waren brachten mijn man en ik als verrassing een puppy mee naar huis. De kinderen waren nog nooit zo ontzettend blij geweest. Meteen moest er met het hondje gespeeld worden en natuurlijk werd er eten en water klaargezet. Mijn kinderen deden echt hun best om de opvoeding zo goed mogelijk te laten verlopen. Vooral het spelen na school was echter interessant, de puppytraining lieten ze fijn aan me over. Mijn man vond het allemaal wat minder toen hij zijn vrij weekendochtenden op moest geven om de hond in weer en wind uit te laten. Maar uiteindelijk lukte het allemaal en groeide de pup uit tot een mooie grote Deense dog. Zo groot zelfs dat mijn kinderen moeite moesten doen om zijn groeispurt bij te houden. Gelukkig is het een heel lief beest en word ik niet elke dag omvergetrokken in het park. Soms gaan we naar het strand waar Diesel echt goed uit kan waaien en gezellig kan spelen met de andere honden. Spelen is voor een hond dan ook heel belangrijk. Wanneer je zelf kiest om een hond te nemen, denk dan van tevoren even goed na over de ruimte die je hebt. We hebben een groot huis met openslaande deuren naar de tuin. Ook de tuin is groot genoeg om een Deense dog te laten rennen. Heb je een wat kleiner huis of woon je in de stad? Ook dan is het mogelijk om een hond in huis te halen, maar kies dan voor een kleiner ras. Een teckeltje is bijvoorbeeld ook heel leuk! Voor elke soort hond zijn er leuke speeltjes te vinden. Echte goede speeltjes zijn van het merk Kong. Dit geeft eindeloos veel speelplezier voor de hond.

Altijd een leuk speeltje met Kong speelgoed

Goed speelgoed voor honden is heel belangrijk. Door te spelen blijven ze in beweging en kunnen ze hun energie kwijt. Een speeltje van Kong is herkenbaar aan het rode rubber met gaten waar je hondenkoekjes in kunt stoppen. De hond zal dan extra gaan spelen doordat de koekjes er alleen uitkomen wanneer het rubberen bot op en neer wordt gegooid. Ook het feit dat dit materiaal goed stuitert, is leuk voor je hond.

Ook mogelijk voor puppy’s

Voor puppy’s is het belangrijk dat je de wat kleinere variant koopt. Anders kunnen de tanden kapot gaan. Juist het kleine speelgoed zorgt voor een goed gebit, omdat de honden op deze manier sterke tanden krijgen.

About

No Comments

Leave a Comment