Drankjes, dansjes en genieten van goed gezelschap

Klaar om heerlijk een avondje te dansen, kletsen of simpelweg heerlijke quality time te spenderen met vrienden of vriendinnen? Dan is deze blog voor jou! Vandaag ga ik het namelijk hebben over verschillende soorten uitgaansmogelijkheden. Van flaneren op een festival tot heerlijk bijkletsen tijdens een high-wine.

Dineren

Dineren is eigenlijk iedere avond van de week wel geoorloofd. Elkaar al eventjes niet gezien en weinig tot geen tijd in de agenda? Ga heerlijk met elkaar een hapje eten. Iedereen moet immers een avondeten. Kook bijvoorbeeld met elkaar een heel gangenmenu in eigen keuken of laat je bedienen in een gezellig restaurant. Eindeloze mogelijkheden, van een snelle hap tot een uitgebreid 7 gangen menu.

Stappen

Voor de echte feestgangers onder ons die houden van dansen tot in de late uurtjes kun je in de stad elke avond van de week wel genieten van een paar drankjes en dansjes in de vele clubs. Flirt een beetje, doe een paar shots waar je de volgende dag misschien wel spijt van krijgt en ga achteraf met de taxi of Uber naar huis. Geniet van een heerlijk zorgeloos avondje uit met je beste vrienden en vriendinnen.

Kroegentocht

Voor de echte kroegentijgers onder ons die houden van oude rustieke barretjes en Hollandse meezing nummers is een kroegentocht de ideale afwisseling van jouw stapavond. Kies vooraf een paar leuke kroegjes uit en geniet in elke kroeg weer van nieuwe mensen, verhalen en gezelligheid. Een extra leuk idee is het toevoegen van een thema aan de kroegentocht. Drink bijvoorbeeld aan elke nieuwe bar een ander speciaal biertje.

Cocktailnight

Voor ieder die niet vies is van een heerlijk zoet mixdrankje of toch liever gaat voor een frisse mojito is een cocktail avondje met goed gezelschap een goed idee. Heerlijk de tijd nemen om met elkaar bij te kletsen in een gezellige omgeving en te genieten goede drankjes.

Festival

Wanneer we het zomerseizoen naderen voelen vele feestgangers de festival kriebels alweer ontstaan. Zonnige daagjes gevuld met goede muziek, de mooiste outfits en jaloersmakende Instagram kiekjes, alleen al bij het idee krijgen we helemaal zin in de zomer.

 

Het is natuurlijk ook mogelijk om een paar van deze mogelijkheden te combineren. Ga bijvoorbeeld eerst lekker dineren en ga vervolgens een aantal dansjes wagen bij de lokale club.

Nadelen

Feestjes brengen echter ook nadelen met zich mee. Zo is de invloed van drugs en alcohol een gevoelige factor en kan dit lijden tot een alcohol of ghb verslaving. Overkomt dit een familielid, goede vriend of misschien jezelf? Wees niet bang om hulp te zoeken.

About

No Comments

Leave a Comment